Over IPA
Wachtwoord vergeten?

Over ons

Het pleziert ons zeer, lieve bezoekers u te mogen begroeten op de vernieuwde en verbeterde website van International Pigeon Auctions verder vernoemd IPA. Er is veel moeite getroost om IPA zo goed mogelijk klantvriendelijk te maken. Wereldwijd groeit de fanclub van de nieuwe website. Hierdoor voelen wij het als onze plicht om de bezoekers van IPA een zo goed en breed mogelijk aanbod te kunnen doen.

Wij wensen U veel leesplezier tot het lezen van de reportages, columns en artikelen die wij regelmatig publiceren, graag maken wij U erop attent dat de website regelmatig ververst zal worden, voldoende aanleiding dus om de site regelmatig te bezoeken.

Vanzelfsprekend zal de website voortdurend geactualiseerd worden en zullen wij u van interessante aangeboden duiven op de hoogte houden.

Door het kwaliteiten aanbod zullen wij u hiermee hopelijk een handvat geven om uw successen te vergroten. Dan nog iets nieuws, graag geven wij u de mogelijkheid om automatisch verzekerd te zijn van alle actuele nieuwigheden rondom IPA. Bovenaan de website ziet u ‘’Nieuwsbrief“ staan, hier kunt u zich gratis aanmelden. U wordt dan per e-mail exclusief geïnformeerd.

Kortom, u bent van harte welkom en hopelijk ‘’Tot Ziens’’

  • ROYAL PIGEONPHOTOGRAPHY
  • Uw advertentie hier?
  • Uw advertentie hier?