Over IPA
Wachtwoord vergeten?

Sfeervolle Voorjaarsbeurs slaat spijker op de kop:

Sfeervolle Voorjaarsbeurs slaat spijker op de kop:

 

32 exposanten met jonge duiven uitverkocht op eerste beursdag

Het was een weekend volop genieten van duivensport in optima forma. Het leek in Expo Houten wel een soort verbroedering van duivenvrienden uit alle windstreken van Europa. Oost, west, noord en zuid, men leek elkaar allemaal te kennen.

De Voorjaarsbeurs in Expo Houten telde afgelopen weekend ongeveer 250 exposanten. Met een extra groot terras in hal 3 en een nieuw terras in hal 1 was er volop zitgelegenheid voor de bezoeker. Gezellig bijpraten met oude bekenden leek het motto te zijn. Wat een sfeer!

Meer dan 30 exposanten hadden op de zaterdag al hun jonge duiven uitverkocht. Dat is nog nooit vertoond! Bij een van de exposanten werd gekscherend geopperd volgend jaar maar nummertjes uit een apparaat te laten trekken, want kopers stonden letterlijk met de jongen in de hand in een rij! En toch was er ook voor de bezoeker die op de zondag kwam nog volop keus. Er was veel belangstelling bij de diverse stands van de eenhoksraces. Ik zal niet schrijven dat ook die exposanten overlopen werden, maar verschillende races hadden al snel een honderdtal beloftevolle jongen verzameld die gaan strijden om de grote prijzen her en der in Europa.

 

Het mooie van een dergelijk grote beurs is dat de bezoeker alle races vrij eenvoudig met elkaar vergelijken kan en een beslissing kan nemen aan welke hij/zij gaat deelnemen. Hetzelfde geldt natuurlijk voor het naderende seizoen: welke voedingssupplementen en natuurproducten ga je dit jaar wel/niet gebruiken. Zonder is het immers bijna ondoenlijk om wekelijks aan de kop te spelen. Ook bij die exposanten veel interesse van de bezoekers.

Met het mooie voorjaarsweer in het vooruitzicht worden alle winterproblemen plotsklaps aan de kant geschoven, want het nieuwe seizoen komt eraan! We gaan weldra weer vliegen met de duiven en dat kun je voelen bij alle bezoekers en exposanten. Iedereen heeft er weer zin in.

Met nagenoeg dezelfde bezoekersaantallen als voorgaande jaren (ca. 8.500) leeft de duivensport als nooit tevoren in Expo Houten. Met het Proff Sport-team hebben we er weer alles aan gedaan om het de bezoeker naar de zin te maken. Ik hoop dat u ervan genoten heeft.

 

Auteur: 11/03/2016 - Kos Pieter
Labels: Voorjaarsbeurs Houten
» Heeft u nieuws? Contacteer ons.

Reacties

  • ROYAL PIGEONPHOTOGRAPHY
  • Uw advertentie hier?
  • Uw advertentie hier?