Over IPA
Wachtwoord vergeten?

GOLDEN VEGAS START MET WEDDENSCHAPPEN OP DUIVENSPORT.

GOLDEN VEGAS START MET WEDDENSCHAPPEN OP DUIVENSPORT.

Vanaf 1 juli,  zal de online casino  en sportweddenschappen - website Goldenvegas.be weddenschappen op duivensport aanbieden.

De eerste duivenvlucht waarop men bij Goldenvegas.be zal kunnen wedden is de internationale vlucht uit Barcelona op 3 juli, die ook de "Koninginnevlucht" wordt genoemd. Deze Barcelonavlucht is dé jaarlijkse grote confrontatie voor alle liefhebbers van de lange afstandsvluchten.

Aan deze vlucht nemen duivenliefhebbers van België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Engeland en Polen deel.
De organisator is Cureghem Centre met zetel in België. Vanaf 1 juli, zal iedereen een gokje kunnen wagen op één of meerdere deelnemers.

5.000 € winnen met een inzet van 5 € is perfect mogelijk, zoals dit ook gebeurt bij paardenrennen en andere sportweddenschappen.

Bovendien,  krijg je meer kans om je winst  te vermenigvuldigen door de stortingsbonussen van Goldenvegas.
Voor een storting gemaakt vanaf woensdag 1 juli zullen de spelers genieten van 60 % tot 100 % extra speelkredieten, afhankelijk van het bedrag van de storting.

Golden Vegas hanteert voor de duivensport - weddenschappen het “poolbet systeem, waarbij de pot verdeeld wordt onder hen die op de winnaar hebben gespeeld. De winnaar is de duivenliefhebber uit de gepubliceerde starterslijst die zich als eerste in de officiële uitslag klasseert.

Bovendien zal voortaan elke officiële organisator van duivenvluchten ( de bond of een privé-organisator ) een financiële retour uit de weddenschappen ontvangen, een klein percentage op de gerealiseerde winst dit is de totale inzet min de uitbetalingen aan winnaars en min de officieel opgelegde taksen. Deze retour zal in de vorm van sponsoring door Goldenvegas aan de betreffende organisator ter beschikking worden gesteld.

Goldenvegs is ervan overtuigd dat dit project en de financiële retour de duivensport zal stimuleren aangezien de prijzen voortaan groter zullen zijn.

Contact : 0472 70 97 28

Reacties

  • ROYAL PIGEONPHOTOGRAPHY
  • Uw advertentie hier?
  • Uw advertentie hier?